Treball, energia i molt d'afecte són els nostres ingredients.
I també mica de formatge!

vista de la tienda

La passió per la cuina va ser el motiu pel qual un enginyer aeronàutic va abandonar l'estabilitat i la comoditat d'una vida tranquil·la i amb 27 anys, va decidir apostar-ho tot a la cuina. Després de passar per restaurants com El Celler de Can Roca, La Tasquería o Lera, el cuiner i pastisser Jon García va decidir emprendre aquesta aventura en solitari en temps convulsos, creant JonCake i amb això, el pastís de formatge artesà.

Aquest pastís de formatge, elaborat artesanalment i de manera diària, és el resultat de buscar la textura, l'equilibri i sobretot, el gust de formatge perfecte. Dedicant tota la nostra passió per la cuina amb els nostres ingredients preferits, cura i personalitat.

La idea és simple: tria el pastís que més t'agradi, fes la teva comanda i espera que aquesta delícia arribi a les teves mans. Per quan te n'hagis adonat, s'haurà acabat ...